top of page
bloeddruk meten De Verpleegster

HET TEAM VAN THUISVERPLEGINGSPRAKTIJK DE VERPLEEGSTER: UITERST ZORGZAAM EN BETROUWBAAR

  • Facebook
arrow-down.gif
team De Verpleegsters

ONZE VISIE EN ONZE MISSIE

Een ketting is net zo sterk als elke schakel apart en dat geldt ook voor ons thuisverzorgingsteam.

 

Bij De Verpleegster treft u een zeer solide ploeg van enthousiaste verpleegkundigen die allemaal een hart voor hun patiënten hebben. Wat ons verbindt, is een onverminderd streven naar een persoonlijke dienstverlening. Een dienstbaarheid waarbij we uiteraard al onze medische expertise aanwenden maar die tegelijk ook ruimte en tijd laat voor aandacht voor het welbevinden van elk van onze patiënten.

 

Werken in de privécontext van de patiënt laat die persoonlijke benadering toe. Net daarom hebben wij ervoor geopteerd om in de thuisverpleging aan het werk te gaan. We zijn op die manier nauwer betrokken bij onze patiënten maar ook met de familie. Dat biedt iedereen de gelegenheid om bekommernissen te uiten, vragen te stellen. U mag van ons de opperste discretie, een bemoedigend woord en een duidelijke uitleg verwachten. En onze niet-aflatende inspanningen om het u in uw thuissituatie zo comfortabel mogelijk te maken.

DE VERPLEEGSTER,
DAT ZIJN WIJ

Sofie Plaetevoet is de coördinator van onze zelfstandige thuisverplegingspraktijk. Zij behaalde diverse diploma’s. Als gegradueerde in de orthopedagogische begeleiding werkte ze eerst met mensen met een lichamelijke, zintuiglijke en/of verstandelijke beperking. Na verloop van tijd vatte zij de professionele bacheloropleiding verpleegkunde aan. Sofie ging onmiddellijk na haar afstuderen aan de slag in de thuisverpleging en volgde ten slotte nog een managementopleiding.

Pascale Baeselen is bachelor in de verpleegkunde met een bijzondere beroepstitel geriatrie. Daarnaast is zij onze referentieverpleegkundige voor wondzorg en ziekenhuishygiëne.

Natascha Deruyver is afgestudeerd als bachelor in de psychiatrische verpleegkunde.

Ingeborg Claes is zorgkundige in ons team.

Team
Team

De Verpleegster

press to zoom
Team
Team

De Verpleegster

press to zoom
Team
Team

De Verpleegster

press to zoom
Team
Team

De Verpleegster

press to zoom
1/4
Anchor 1
luisterend oor tijdens gezelschapspel met patiënt

Bent u op zoek naar professionele en warme thuiszorg in de regio De Panne, Adinkerke, Veurne, Alveringem, Lo-Reninge en Nieuwpoort? Bel of mail ons om kennis te maken en uw noden te bespreken.

CTA
bottom of page